Kauppiassivut ovat päivittyneet

Kauppiassivut ovat päivittyneet

Selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä kauppiaillemme

Tiimimme on tehnyt huikeaa työtä ja kehittänyt kauppiassivuista entistä selkeämmät, helppokäyttöiset ja silti monipuolisemmat. Vaikka kauppiaiden hallintasivuston ulkonäkö ja väritys ovat muuttuneet, sen toiminnot pysyvät kuitenkin samoina. Päivityksen tarkoituksena on helpottaa ja selkeyttää tuotteiden ja tapahtumien luontia ja hallinnointia.

Näkyvin muutos on se, että nyt kaikki tuotteiden ja tapahtumien luontiin tarvittavat kohdat ovat samalla sivulla, haitarimuodossa. Tällä samalla sivulla luodaan niin tapahtumien perustiedot kuin tapahtumakerrat sekä tuotteiden ja tapahtumien hintavariaatiot.

Kehitimme myös uusia toimintoja. Nyt mm. tapahtumien osallistujalistasta näkee, onko asiakas valinnut maksun paikan päällä. Asiakkaan voi myös rekisteröidä tunnille. Tuotteiden osalta, tuotteen saldoihin pääsee suoraan Tuotteet -sivulta.

Mikäli uudet päivitykset eivät näy koneellasi, tee selaimen välimuistin tyhjennys (esim. Mac Chrome: Command +Shift+R ja Windows -koneissa Ctrl + F5 )

Näkyvimmät muutokset

Tuotteiden ja tapahtumien luonti aloitetaan nyt uuden näköiseltä aloitussivulta, jossa valitaan haluttu tuotetyyppi. Sivulla kerrotaan myös tuotetyypin ominaisuuksista, sekä muutamia esimerkkejä.
Tuotteiden ja tapahtumien muokkaussivu näkyy loogisesti etenevänä haitarina. Kaikki tuotteen ja tapahtuman luontiin tarvittavat tiedot, ovat jatkossa samalla sivulla. Jokaisessa kohdassa selkeämmät ohjeistukset.
tuotesivun haitari
Hintatiedot ja tuotevariaatiot luodaan tällä samalla sivulla (enää ei ole erillistä tuotevariaatiot kohtaa tuotteen etusivulla)
Tapahtumakerrat luodaan ja julkaistaan myös samalla sivulla
Pääset helpommin julkaistujen tapahtumien tietoihin, klikkaamalla tuotteiden etusivulta, kyseisen tapahtuman kohdata “Tapahtumat”.

Olemme päivittäneet uudet kauppiaiden ohjeistukset Liikuttajat.fi -sivuille. Tuki-sivuston alle. Kauppiaalle -sivuilta pääset katsomaan erilaisia ohjeistuksia ja UKK-sivuilla, vastailemme mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Ohjeet

Tässä suorat linkit ohjeisiin:
TUOTTEIDEN LUONTI
TAPAHTUMIEN LUONTI JA HALLINNOINTI
SALDOKORTIT
KATALOGIEN LUONTI
LISÄTUOTTEET JA ENNALTA MÄÄRÄTYT KYSYMYKSET
MAKSULINKIN JAKAMINEN

Jaa:

Lisää artikkeleja

myyntiajan ajastus kansikuva

Tuotteiden ja tapahtumien myyntiaika

Ohjelmistokehittäjämme ovat ahkeroineet ja saaneet valmiiksi erittäin toivotun ominaisuuden – tuotteen tai tapahtuman myyntiaika voidaan nyt ajastaa Myyntiajalla tarkoitetaan tuotteen ostamisen aikapohjaista rajoittamista.  Rajoituksella voi

verkkosivumme ovat uudistusneet

Verkkosivumme ovat uudistuneet

Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme! Liikuttajien verkkosivut ovat saaneet uuden ilmeen sekä ulkoasun. Sekä värimaailmaa, että sivujen rakennetta muokattiin, jotta sivuistamme tuli entistä selkeämmät ja helppokäyttöiset sekä

Ota yhteyttä