Tapahtuman osallistujan rekisteröiminen QR-koodilla

Tapahtuman osallistujan rekisteröiminen QR-koodilla

Tiimimme on kehittää palveluamme jatkuvasti entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi. Viimeisimpänä päivityksenä tapahtuman osallistujan käynti voidaan rekisteröidä pääsylipussa olevan QR-koodin avulla.

Kauppias pystyy määrittämään tapahtumatyyppiseen tuotteeseen, haluaako hän näyttää kuitissa linkkiä pääsylippuun, oletuksena asetus on pois päältä eli linkkiä ei tulosteta kuittiin.

Asetuksen ollessa päällä, kuittiin lisätään linkki tapahtuman pääsylippuun. Lukemalla linkistä avautuvan QR-koodin esimerkiksi puhelimen kameralla, voidaan osallistujan käynti rekisteröidä. Tätä toimintoa voidaan hyödyntää esimerkiksi niin liikuntatunneille kuin konserttiin saapuville lipun ostaneille.

Linkistä selaimeen avautuvan verkkosivun sisältöön vaikuttavat:

Onko tapahtuma kurssimuotoinen vai ei

Onko osallistujatiedot vaadittu vai ei (asiakkaalta pyydettävät tiedot)

Yksittäinen tapahtumakerta

Maksusuorituksen jälkeen loppuasiakas saa kuitin tai varausvahvistuksen. Kuitissa / varausvahvistuksessa on pääsylippulinkki. Alla olevassa tapauksessa osallistujatiedot on vaadittu, joten jokaiselle osallistujalle tulostuu erillinen linkki ja sitä klikattaessa avautuu yksi QR-koodi per linkki.

Mikäli osallistujatietoja ei ole vaadittu, jokaiselle osallistujalle tulostuu yhteinen pääsylippulinkki ja sitä klikattaessa avautuu pääsyliput sivu, jossa on kaikkien osallistujien QR-koodit, kts. esimerkki vieressä.

Kurssimuotoinen tapahtuma

Mikäli tapahtuma on kurssimuotoinen, pääsylippulinkit näkyvät kuitissa vain yhdellä tapaa: mikäli osallistujatietoja ei ole vaadittu tai on vaadittu, pääsylippulinkkejä on kuitissa vain yksi ja pääsylippusivu sisältää niin monta QR-koodia kuin tapahtumaa on ostettu. Pääsyliput sivulla näytetään seuraava tapahtumakerta (seuraava kurssikerta) sekä lisätietona paljonko kurssikertoja on jäljellä sekä paljonko kurssikertoja on yhteensä.

Käyttötapausesimerkkejä

Käyttötapaus 1: QR-koodi asetus on päällä, tuote on tapahtuma (ei kurssi)

Loppukäyttäjä ostaa kauppiaalta tapahtuma tyyppisen tuotteen Liikuttajat-palvelusta. Maksutapahtuman jälkeen loppukäyttäjä saa kuitin, jossa on linkki pääsylippuun. Loppukäyttäjä avaa linkin selaimessa, joka näyttää pääsylipun QR-koodina. Tapahtuman järjestäjä voi lukea QR-koodin esimerkiksi puhelimen kameralla ja rekisteröidä osallistujan käynnin QR-koodista avautuvasta näkymästä.

Käyttötapaus 2: QR-koodi asetus on päällä, tuote on tapahtuma (ei kurssi), osallistujatietoja ei vaadita

Loppukäyttäjä valitsee 3 kpl kesäkonsertti nimistä tapahtumatyyppistä tuotetta ja maksaa ne Nordean verkkopankilla. Hän saa sähköpostiinsa kuitin, jossa on linkki pääsylippuihin. Linkistä avautuu selaimeen sivu, jossa näkyy kolme QR-koodimuodossa olevaa pääsylippua.

Käyttötapaus 3: QR-koodi asetus on päällä, tuote on tapahtuma (ei kurssi), osallistujatiedot vaaditaan

Loppukäyttäjä valitsee 3 kpl kesäkonsertti nimistä tapahtumatyyppistä tuotetta, syöttää osallistujien nimet ja maksaa ostokset Nordean verkkopankilla. Hän saa sähköpostiinsa kuitin, jossa on osallistujien nimet sekä jokaiselle oma linkki pääsylippuun. Linkeistä avautuu jokaiselle osallistujalle oma pääsylippu QR-koodi.

Käyttötapaus 4: QR-koodi asetus on päällä, tuote on kurssimuotoinen tapahtuma, osallistujatietoja ei vaadita

Loppukäyttäjä ostaa Liikuttajat-palvelusta kauppiaalta kolmelle henkilölle puistojooga kurssin, joka sisältää useamman tapahtumakerran. Osallistujatietoja ei kysytä.

Maksutapahtuman jälkeen loppukäyttäjä saa kuitin, jossa on linkki pääsylippuihin. Linkistä avautuu selaimeen sivu, jossa näkyy 3 QR-koodimuodossa olevaa pääsylippua. Pääsylippusivu näyttää seuraavan kurssikerran, sekä tiedon paljonko kurssikertoja on jäljellä ja paljon niitä on yhteensä.

Käyttötapaus 5: QR-koodi asetus on päällä, tuote on kurssimuotoinen tapahtuma, osallistujatiedot vaaditaan

Loppukäyttäjä ostaa Liikuttajat-palvelusta kauppiaalta kolmelle henkilölle puistojooga kurssin, joka sisältää useamman tapahtumakerran. Osallistujatiedot kysytään oston yhteydessä.

Maksutapahtuman jälkeen loppukäyttäjä saa kuitin sähköpostiinsa, jossa on osallistujien nimet sekä linkki pääsylippuihin. Linkistä avautuu selaimeen sivu, jossa näkyy kolme QR-koodimuodossa olevaa pääsylippua. Pääsylippusivu näyttää seuraavan kurssikerran, sekä tiedon paljonko kurssikertoja on jäljellä ja paljon niitä on yhteensä.

Jaa:

Lisää artikkeleja

myyntiajan ajastus kansikuva

Tuotteiden ja tapahtumien myyntiaika

Ohjelmistokehittäjämme ovat ahkeroineet ja saaneet valmiiksi erittäin toivotun ominaisuuden – tuotteen tai tapahtuman myyntiaika voidaan nyt ajastaa Myyntiajalla tarkoitetaan tuotteen ostamisen aikapohjaista rajoittamista.  Rajoituksella voi

verkkosivumme ovat uudistusneet

Verkkosivumme ovat uudistuneet

Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme! Liikuttajien verkkosivut ovat saaneet uuden ilmeen sekä ulkoasun. Sekä värimaailmaa, että sivujen rakennetta muokattiin, jotta sivuistamme tuli entistä selkeämmät ja helppokäyttöiset sekä

Ota yhteyttä