Liikuttajat Kehomen varauskanavana

Liikuttajat Kehomen varauskanavana

Tuulianna suosittelee lämpöisesti Liikuttajia yrityksille, jotka kaipaavat helppoutta kaupankäyntiin ja nopeaa työkalua itselle erilaisten kokonaisuuksien rakentamiseen.

Kehome on Liikuttajien pitkäaikainen kauppias

Kehome Oy on kahden ystävyksen, Tuulianna Avantolan (kuvassa) ja Suvi Suokon, perustama hyvinvointialan yritys Hämeenlinnan Kaurialassa ja Liikuttajien yksi pitkäaikaisimmista kauppiasta. Saman katon alta Kehomella löytyy kollektiivisesti sekä hierojien, että kauneudenhoitajien palvelut, mutta myös monipuolisesti ryhmäliikuntaa ja joogaa.

Liikuttajat otettiin Kehomella käyttöön heti yrityksen perustamisvaiheessa kesällä 2020. Aiemmin, Avantolan toiminimellä Tuuliannan Jooga ,oli käytössä Vello. Nyt nämäkin, Tuuliannan Joogan, tunnit löytyvät Liikuttajista. Myös myytävät videot on helposti saatavilla Liikuttajien verkkokaupassa.

Todella yrittäjäystävällistä palvelua

Tuulianna kertoo, että Liikuttajat muokkautuu loistavasti Kehomen käyttöön: ”On helppokäyttöinen meille yrittäjille, mutta myös helppo ja varsinkin nopean näpsäkkä asiakkaille.”

Käyttöönotto sujui Tuuliannan mukaan ihan maalaisjärkeä käyttämällä. Tukea oli kuitenkin saatavilla heti, jos sitä tarvitsi.

Varauskalenterin selkeys miellyttää yrittäjää

Kehomella Liikuttajia käytetään ryhmäliikunnassa ja tapahtumien järjestämisessä. Käytössä on sekä varauskalenteri että maksulinkit. Tuulianna arvostaa sitä, että asiakas saa valita näkymän; joko perinteinen verkkokauppa tuotteineen tai varauskalenteri, missä tunnit on ajantasaisessa järjestyksessä. 

Maksulinkkejä on Tuuliannan mukaan myös helppo jakaa ja tuotteet ja tapahtumat on esillä kuvien kera. ”On ollut tärkeää, että Liikuttajat taipuu meidän käyttöön ja jos jotain toimintoa ei ole löytynyt, niin sellainen on kyllä järjestynyt. Todella yrittäjäystävällistä palvelua”, kertoo Tuulianna.

Helppoa kaupankäyntiä nopealla työkalulla

Tuulianna suosittelee lämpöisesti Liikuttajia yrityksille, jotka kaipaavat helppoutta kaupankäyntiin ja nopeaa työkalua itselle erilaisten kokonaisuuksien rakentamiseen. Kehomen asiakkaatkin ovat kehuneet varausjärjestelmää helpoksi ja nopeaksi. Jaettavat yksinkertaiset maksulinkit ovat olleet myös hyvä tapa saada ihmiset ilmoittautumaan tunneille heti, Tuulianna kertoo.

Monesti eri järjestelmät ovat kankeita, mutta ehkä paras asia Liikuttajissa on juurikin se, että se taipuu niin moneen eri käyttöön. On kiva tietää, että jatkossakin, mitä vain keksimmekin, on Liikuttajat varmasti toimivin ratkaisu”, Tuulianna toteaa.

Paras asia Liikuttajissa on juurikin se, että se taipuu niin moneen eri käyttöön.

Jaa:

Lisää artikkeleja

myyntiajan ajastus kansikuva

Tuotteiden ja tapahtumien myyntiaika

Ohjelmistokehittäjämme ovat ahkeroineet ja saaneet valmiiksi erittäin toivotun ominaisuuden – tuotteen tai tapahtuman myyntiaika voidaan nyt ajastaa Myyntiajalla tarkoitetaan tuotteen ostamisen aikapohjaista rajoittamista.  Rajoituksella voi

verkkosivumme ovat uudistusneet

Verkkosivumme ovat uudistuneet

Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme! Liikuttajien verkkosivut ovat saaneet uuden ilmeen sekä ulkoasun. Sekä värimaailmaa, että sivujen rakennetta muokattiin, jotta sivuistamme tuli entistä selkeämmät ja helppokäyttöiset sekä

Ota yhteyttä