Catering- ja leipoma-alan verkkokauppa

Catering- ja leipoma-alan verkkokauppa

Liikuttajien avulla catering- ja leipomoalan yritykset voivat rakentaa helpon ja näppäräkäyttöisen verkkokaupan myyden esim. menuja tilaisuuksiin, kahvila- ja leipomotuotteita, kokoustarjoiluja, lahjakortteja tai järjestää vaikkapa kokkikouluja.

Liikuttajien palvelu toimii mainiosti myös catering- ja leipomoalan verkkokauppana. Liikuttajien avulla catering- ja leipomoalan yritykset voivat rakentaa helpon ja näppäräkäyttöisen verkkokaupan, esimerkiksi kesän juhlakautta ajatellen. Liikuttajien avulla yritykset voivat myydä esim. menuja tilaisuuksiin, kahvila- ja leipomotuotteita, kokoustarjoiluja, lahjakortteja tai järjestää vaikkapa kokkikouluja.

Liikuttajat on palvelu, jonka avulla voit säästää aikaa ja vaivaa esimerkiksi menujen, kokoustarjoilujen, leivontatuotteiden ja tapahtumien myynnissä, markkinoinnissa ja järjestämisessä. Lisäksi Liikuttajien avulla voi helposti tehdä lisämyyntiä, mm. kuljetuksien ja lisätuotteiden myynnissä.

Tutustu alta rakentamaamme demokauppaan, josta näen miten monimuotoisesti Liikuttajia voi hyödyntää.

Tuotteiden ja tapahtumien myynti ja markkinointi
  • Myyt ennakkoon (palveluun kuuluu myös verkkomaksuominaisuus)
  • Myyt itse ilman välikäsiäomien verkkosivujen kautta.
  • Voit jakaa tuotteen maksulinkkiä somessaja ohjata asiakkaat suoraan tuotteeseen, esim. “Tilaa nyt kakku kesän juhliin”
  • Helppokäyttöinen kalenteri, johon saa näppärästi ja selkeästi esim. kaikki kokkikoulut tai muut tapahtumat.
  • Myyt lahjakortteja
  • Monipuoliset maksutavat – asiakas voi maksaa verkkopankissa, kortilla, laskulla tai vaikkapa MobilePaylla

 

Helppoa lisämyyntiä

Liikuttajien avulla voit liittää myytävän tuotteen, esim. menut, kokouspalvelut, yhteyteen lisämyyntiä tuovia tuotteita, jotka asiakas voi ostaa samalla, vaikkapa alkumalja, kahvit, kuljetus, siivous

Voit myös veloittaa erillisellä maksulinkillä mm.:

  • kokkikoulut
  • video-opastukset
  • tuotteita

Edullisesti mukaan

Liikuttajiin liittyminen on ilmaista.

Voit ottaa Liikuttajat-palvelun ilman kuukausimaksua ja täysin riskittömästi käyttöön. Tällöin veloitamme vain 5% komission / maksutapahtuma +maksunvälittäjän palkkio.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

Jaa:

Lisää artikkeleja

myyntiajan ajastus kansikuva

Tuotteiden ja tapahtumien myyntiaika

Ohjelmistokehittäjämme ovat ahkeroineet ja saaneet valmiiksi erittäin toivotun ominaisuuden – tuotteen tai tapahtuman myyntiaika voidaan nyt ajastaa Myyntiajalla tarkoitetaan tuotteen ostamisen aikapohjaista rajoittamista.  Rajoituksella voi

verkkosivumme ovat uudistusneet

Verkkosivumme ovat uudistuneet

Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme! Liikuttajien verkkosivut ovat saaneet uuden ilmeen sekä ulkoasun. Sekä värimaailmaa, että sivujen rakennetta muokattiin, jotta sivuistamme tuli entistä selkeämmät ja helppokäyttöiset sekä

Ota yhteyttä