Tapahtumanhallinta

Helppoa tapahtumanhallintaa

Tuotatko tapahtumia – koulutuksia, konsertteja, näytöksiä, kursseja? Tapahtumien järjestäminen vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Palvelumme auttaa tapahtumien järjestämisessä. Avullamme pystyt helposti myymään lippuja, keräämään ja seuraamaan ilmoittautumisia ja ottamaan vastaan esim. erikoisruokavalioita. Voit määrittää eri hintaisia lipputyyppejä, vaikka aikuisille ja lapsille. Voit myös määrittää tapahtuman minimi- ja maksimiosallistujamäärät. 

Hyvinvointikollektiivi Kehome Oy sekä Kuntoiluasema fitSTATION käyttävät Liikuttajien palvelua mm. liikuntatuntien ja -kurssien varauksiin, maksuihin sekä saldokorttien myyntiin. 

Asiakkainamme tapahtumien järjestämisessä ovat mm. Vantaan TanssiopistoRiihimäen Jäätaiturit sekä Hämeenlinnan Voimisteluseura, jotka käyttävät palveluamme näytöstensä, kisojensa sekä tapahtumiensa ilmoittautumistyökaluna.

Näppärää! Tutustu alla tarkemmin palveluumme ja katso kuinka voimme auttaa sinun tapahtumasi järjestämisessä.

Tapahtumien järjestäminen on helppoa Liikuttajien avulla

TAPAHTUMIENHALLINTAA HELPOSTI

Tuulianna

Käytämme Liikuttajia ryhmäliikunnassa ja tapahtumien järjestämisessä.

Liikuttajat muokkautuu loistavasti Kehomen käyttöön. On helppokäyttöinen meille yrittäjille, mutta myös helppo ja varsinkin nopean näpsäkkä asiakkaille.

Suosittelen lämpöisesti Liikuttajia muille yrityksille, mikäli kaipaa helppoutta kaupankäyntiin ja nopeaa työkalua itselle erilaisten kokonaisuuksien rakentamiseen. Asiakkaamme ovat kehuneet varausjärjestelmäämme helpoksi ja nopeaksi. Jaettavat yksinkertaiset maksulinkit on ollut myös hyvä tapa saada ihmiset ilmoittautumaan tunneille heti.

Tuulianna Avantola

Tältä näyttää Kehomen tapahtumakalenteri

Tältä näyttää asiakkaamme Kehomen tapahtumakalenteri, jonka kautta asiakkaat voivat sekä varata että maksaa liikuntatuntinsa.

Kiinnostuitko Liikuttajista?
Voisimmeko me olla avuksi myös teidän yrityksen toiminnalle?
Ota yhteyttä tai varaa 30 minuutin maksuton demoaika.