Lukitusratkaisu

Liikuttajien etänä hallinnoitavan lukitusratkaisun avulla voit myydä ja vuokrata tuotteita ilman henkilökunnan läsnäoloa.

Liikuttajien myynti- ja vuokrausautomaatio sekä lukitusratkaisu mahdollistavat välineiden esim. pyörät, sup-laudat sekä erilaisten tilojen esim. saunat ja juhlatilat vuokrauksen vaivattomasti ilman henkilökuntaa. 

Lukko on helppo kiinnittää oveen, ketjuun tai vaikkapa porttiin. Lukitusratkaisu toimitetaan avaimet käteen -periaatteella eli hintaan sisältyy maksulinkki, QR-koodi, käyttöohjejuliste sekä lukon toimitus. 

Kun asiakas on maksanut kyseisen tuotteen, hänelle lähtee automaattisesti tekstiviestitse koodi, jolla lukko aukeaa. Lukon koodi vaihtuu automaattisesti. Lukko ei vaadi sähköä eikä Internet-yhteyttä. 

IMG_20220518_140241_Bokeh__01

Myy ja vuokraa ilman henkilökunnan läsnäoloa – Liikuttajien lukitusratkaisu 

Näin voit hyödyntää lukitusratkaisua:

Tutusta alla olevista linkeistä lukitusratkaisun mahdollisuuksiin esimerkkien avulla.

Liikuttajien maksulinkin avulla voi myydä vaikkapa saunavuoroja. Kun asiakas on maksanut saunavuoron, hän saa tekstiviestillä koodin saunan ovessa olevaan lukkoon. Koodi toimii saunavuoron ajan. 

Metsässä laavun yhteydessä voi puolestaan olla halkovaja, josta voi ostaa polttopuita. Halkovaja on lukittu Igloohomen lukolla. Retkeilijä maksaa halot halkovajan seinässä olevien ohjeiden mukaisesti, jonka jälkeen saa koodin halkovajaan. Kuitti lähtee aina automaattisesti asiakkaan sähköpostiin.  Katso alla oleva video.

Vuokraatko urheiluvälineitä, esim. sup-lautoja tai fatbikeja? Vuokravälineet voi kiinnittää ketjulla, jossa on Igloohomen padlock tai vuokravälineet voivat olla lukitussa kontissa, jonka ovessa Igloohomen lukko. Asiakas voi vuokrata välineet maksulinkin kautta ja saa tekstiviestillä koodin lukkoon. Sähköpostilla lähtevän kuitin mukaan voi liittää välineen käyttöohjeet – ja ehdot.  Vuokravälineiden myynnin voi liittää myös Liikuttajien slottipohjaiseet varauskalenteriin tai Liikuttajien myynti- ja vuokrausautomaattiin. Tutustu myynti- ja vuokrausautomaattiin tästä.

Kiinnostuitko Liikuttajista?
Voisimmeko me olla avuksi myös teidän yrityksen toiminnalle?
Ota yhteyttä tai varaa 30 minuutin maksuton demoaika.