Uusia toimintoja Liikuttajat-palveluun

Uusia toimintoja Liikuttajat-palveluun

Me täällä Liikuttajissa olemme jälleen kesällä tehneet päivityksiä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme paremmat työkalut.

Me täällä Liikuttajilla olemme jälleen kesällä tehneet päivityksiä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme paremmat työkalut myynnin parantamiseksi. Lue alta mitkä kolme toimintoa olemme lisänneet ja kuinka ne voivat auttaa myynnissä ja markkinoinnissa.

Useat lippu- ja tuotetyypit

Voit luoda tapahtumalle tai tuotteelle useita eri lipputyyppejä. Esimerkiksi, asiakas pystyy nyt yhdellä ostokerralla keräämään ostoskoriin, niin aikuisten kuin lasten lippuja sekä mahdollisia lisätuotteita.

Voit myös myydä tapahtuman ohessa lisätuotteita, esim. joogakurssin yhteydessä joogamaton. Jokaiselle tuote-/lipputyypille määritellään alv:t erikseen, joten ne menvät automaattisesti oikein, kun asiakas ostaa tuotteen.

Erilaiset lipputyypit ja lisätuotteet luodaan “ Hintatiedot ja tuotevariaatiot” alta.

Tuotteiden kopionti

Nyt voit kopioida jo olemassa olevia tuotteita ja tapahtumia. Enää ei tarvitse jokaista tapahtumaa/tuotetta tehdä alusta alkaen uudelleen. Voit myös kopioda jo poistetun tapahtuman tiedot. Kopiotaessa tuoteen/ tapahtuman kaikki tiedot ja kuvat kloonautuvat.

Kun kopioit tuotteet, sille lisätään tuoteen nimen ja verkko-osoitteen perään “kopio-numero”. Voit mennä muokkauksen kautta muuttamaan nimen ja verkko-osoitteen.

Kopioitu tuote/tapahtuma menee luonnos -tilaan. Tapahtumalle pitää myös luoda uudet tapahtuma-ajat.

Katalogit

Katalogien avulla saat selkeytettyä valikoimaasi. Esimerkiksi, kuten alla näkyy, asiakkaamme FitStation, on tehnyt kaksi katalogia Aikuisten kurssit ja Lasten kurssit, joiden alta löytyy heidän syksyn kaikki kurssit.

Uudistuksen myötä voitte esimerkiksi lähettää asiakkaalle maksulinkin koko katalogiin. Jos vaikkapa myytte ergonomisia työpöytiä, voitte tehdä katalogin “Työpöydät” ja luoda se sisälle useita eri tuotteita, vaikkapa näitä työpöytiä. Tai jos järjestätte erilaisia leirejä, voitte tehdä oman katalogin syysleireille ja koota sen alle kaikki leiritapahtumanne.

HUOM!

Kun lähdetään muokkaamaan olemassa olevien katalogien nimiä tai luomaan uusia katalogeja, joihin linkitetään olemassa olevia tuotteita tai palveluita, vanhat linkitykset menevät rikki, koska tuotteen/tapahtuman URL muuttuu.

Mikäli et kuitenkaan lähde vaihtamaan katalogien nimiä tai siirtämään tuotteita uusiin katalogeihin, vanhat linkitykset toimivat entiseen tapaan.

Mikäli haluat mukaan Liikuttajiin tai mieleesi tuli jotain kysyttävää, ole meihin rohkeasti yhteydessä.

Jaa:

Lisää artikkeleja

myyntiajan ajastus kansikuva

Tuotteiden ja tapahtumien myyntiaika

Ohjelmistokehittäjämme ovat ahkeroineet ja saaneet valmiiksi erittäin toivotun ominaisuuden – tuotteen tai tapahtuman myyntiaika voidaan nyt ajastaa Myyntiajalla tarkoitetaan tuotteen ostamisen aikapohjaista rajoittamista.  Rajoituksella voi

verkkosivumme ovat uudistusneet

Verkkosivumme ovat uudistuneet

Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme! Liikuttajien verkkosivut ovat saaneet uuden ilmeen sekä ulkoasun. Sekä värimaailmaa, että sivujen rakennetta muokattiin, jotta sivuistamme tuli entistä selkeämmät ja helppokäyttöiset sekä

Ota yhteyttä