Liikuttajat selkeyttää toimintaa

Liikuttajat selkeyttää toimintaa

Asiakkaamme Joogantain Ulla kertoo kokemuksistaan
joogantai

Asiakkaamme Joogantain Ulla kertoo kokemuksistaan Liikuttajista

Nummelalainen Ulla Honkimaa, Joogantai– joogasalin perustaja, hyppasi Liikuttajien matkaan toukokussa 2021. Nyt kuulemme Ullan ajatuksia Liikuttajista – mm. miten Joogantain ajanvaraus toimi ennen Liikuttajia, miten Liikuttajien käyttöönotto sujui, miten Liikuttajat on vaikuttanut Joogantain toimintaan ja kenelle Ulla suosittelee Liikuttajia.

Miten ajanvarauksesi toimi ennen Liikuttajia?

Ennen kuin liikuttajista otettiin minuun yhteyttä, oli käytössäni toinen ajanvarausjärjestelmä ryhmätunneille. Koin kuitenkin, etten yritykseni kanssa ollut ihan tuon ko. järjestelmän kohderyhmää, vaan se oli rakennettu palvelemaan paremmin esim. hierojia tms. palveluntuottajia, ei niinkään useita erilaisia ja eri mittaisia ryhmätunteja tarjoavaa joogasalia.

Kaipasin järjestelmään monipuolisuutta ja koin, että jotkin toiminnot olivat hankalia ja aikaa vieviä, enkä oikein päässyt järjestelmän kanssa koskaan yhteisymmärrykseen.

Olen toiminut itse aikaisemmin sovelluskehittäjänä ja koodarina, joten arvostan toimivaa käyttöjärjestelmää ja sitä, että asiat on oikeasti mietitty, niin käyttäjän kuin asiakkaan kannalta helpoiksi, selkeiksi ja toimiviksi.

Käyttäessäni vanhaa järjestelmää tarvitsin myös erikseen verkkokaupan sekä teknisistä syistä myös eri järjestelmän tapahtumia varten ja pandemian pakotettua aloittamaan livestriimauksien, myös niiden hallinnoiminen tapahtui eri kautta kuin ryhmätunneille ilmoittautuminen.

Mistä kuulit Liikuttajista?

Liikuttajista otettiin puhelimitse suoraan minuun yhteyttä ja kiinnostuin, koska en ollut täysin tyytyväinen sen hetkiseen varausjärjestelmääni.

Miten Liikuttajien käyttöönotto sujui?

Koska kyseessä oli monipuolinen järjestelmä ja koska yhdistin käytännössä kolme eri toimintoa, ryhmätunnit, livestriimit ja tapahtumiin ilmoittautumiset (verkkokaupan puoli on vielä jäänyt odottamana toteuttamista) sen käyttöönotto vaati luonnollisesti hieman enemmän perehtymistä ja hahmottamiskykyä.

Mutta kiitos Liikuttajien aivan loistavan tuen homma hoitui lopulta kivuttomammin kuin olin pelännyt ja käyttöönottoon kulunut aika on ollut ehdottomasti sen arvoinen.

Liikuttajien Atte kävi kanssani ensin järjestelmän toiminnallisuutta läpi, jonka jälkeen vein tuntini ja tapahtumani liikuttajien järjestelmään ja sen jälkeen katsottiin vielä Aten kanssa, että kaikki on varmasti niin kuin pitää, jonka jälkeen jo pääsinkin julkaisemaan uuden järjestelmän asiakkailleni.

Olen ollut todella otettu siitä, että minua on asiakkaana kuunneltu, oltu kiinnostuneita aidosti parantamaan käyttömukavuutta palautteen perusteella ja myös toteutettu kehitysideoita jo tässä muutamankin kuukauden aikana.

Apupyyntöihin on myös vastattu nopeasti ja selkeästi, niin että ei ole tarvinnut yksin hakata päätä seinään, mikä on iso asia yrittäjän kiireisessä arjessa.

Miten Liikuttajat on vaikuttanut yrityksesi toimintaan?

Liikuttajat on selkeyttänyt toimintaa ja keskittänyt monen järjestelmän sijasta hallinnointia yhteen paikkaan.

Asiakkaat ovat myös olleet tyytyväisiä uuteen järjestelmään ja kiitelleet sen helppokäyttöisyyttä, etenkin saldokorttia rohkeasti kokeilleet ovat olleet siihen tyytyväisiä.  Maksutapojen monipuolisuus on myös saanut asiakkailta paljon kiitosta.

Mitkä ovat Liikuttajien parhaat puolet?

Liikuttajan parhaita puolia ovat ehdottomasti sen monipuolisuus ja selkeys, niin käyttäjälle kuin asiakkaille. Se, että järjestelmän käyttö on oikeasti mietitty alusta loppuun liikunta-alan yrityksiä varten eikä kehitetty jonkin muun kohderyhmän ajanvarausjärjestelmän pohjalta palvelemaan isompaa asiakaskuntaa, tekee sen päivittäisestä käytöstä todella helppoa.

Saldokortti on ihan huippujuttu ja se että Liikuttajat taipuu omiin tarpeisiini niin hyvin, että lukuun ottamatta yksityisohjausta saan sinne kaikki muut netin kautta tapahtuvat myynnit keskitetysti niin esim. livestriimatun kuukausimaksullisen aamujoogan kuin tuotemyynnin.

Omat Liikuttajat sivuston saa helposti brändättyä oman näköiseksi ja se, että Liikuttajat on kotimainen, Suomessa kehitetty palvelu, on iso plussa <3

Onko sinulle kehitysehdotuksia Liikuttajille?

Toivoisin, että myös yksityistuntien ajanvarausjärjestelmä saataisiin pian toimimaan Liikuttajissa ryhmätuntien ohella. Myös muidenkin kuin Smartum-liikuntaedun käyttömahdollisuus on toivottavasti totta lähitulevaisuudessa.

Kenelle suosittelisit Liikuttajia?

Suosittelen lämpimästi Liikuttajia kaikille, jotka liikuttavat ihmisiä tavalla tai toisella ja tarvitsevat ajanvarausjärjestelmää.

Jaa:

Lisää artikkeleja

myyntiajan ajastus kansikuva

Tuotteiden ja tapahtumien myyntiaika

Ohjelmistokehittäjämme ovat ahkeroineet ja saaneet valmiiksi erittäin toivotun ominaisuuden – tuotteen tai tapahtuman myyntiaika voidaan nyt ajastaa Myyntiajalla tarkoitetaan tuotteen ostamisen aikapohjaista rajoittamista.  Rajoituksella voi

verkkosivumme ovat uudistusneet

Verkkosivumme ovat uudistuneet

Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme! Liikuttajien verkkosivut ovat saaneet uuden ilmeen sekä ulkoasun. Sekä värimaailmaa, että sivujen rakennetta muokattiin, jotta sivuistamme tuli entistä selkeämmät ja helppokäyttöiset sekä

Ota yhteyttä