Liikuttajat Hattula Golfin verkkokauppana

Liikuttajat Hattula Golfin verkkokauppana

Hattula golf

Kesä ja alkava golfkausi lähestyvät kovaa vauhtia! Vielä ehdit helpottamaan golfkenttäsi myyntiä ja markkinointia Liikuttajat -verkkokaupan avulla. Liikuttajat -verkkokauppa on avain golfkenttäsi myyntiin ja markkinointiin.

Yksi Liikuttajien kauppiasta on Hattula Golf. Hattula Golfin upeat viheriöt sijaitset Hattulassa, Lehijärven kauniissa maisemissa, hyvien yhteyksien päässä kaikkialta Etelä-Suomesta. Huolella hoidettujen yhdeksän väylän lisäksi Hattula Golfissa pääset harjoittelemaan swingin kuntoon uudella rangella, josta löytyy 24 lyöntipaikkaa matolta aina 150 metriin saakka.

Hattula Golf otti Liikuttajat -palvelun käyttöön keväällä 2021. Tiedustelimme Hattula Golfin toiminnanjohtaja Anna Lindqvistiltä, miten Liikuttajat -palvelu on vaikuttanut heidän toimintaansa.

Anna kertoi, että Hattula Golf käyttää Liikuttajia verkkokauppana myyden Liikuttajien kautta mm. green feet, pelioikeudet ja alkeiskurssituotteet.

Myyntiä toimiston ollessa kiinni

Liikuttajien avulla Hattula Golf voi myydä myös green feet vaikkapa iltapelikierroksille, kun henkilökuntaa ei ole enää paikalla. Kierroksen alussa on printattuna viereinen maksuohjeistus. Golffaaja maksaa kierroksen helposti ja näppärästi QR-koodin kautta tai menemällä Hattula Golfin Liikuttajat sivulle. Sekä pelaaja, että Hattula Golf saavat maksusta heti kuitit.

Oma verkkokauppa on helpottanut Hattula Golfin toimintaa, koska sen kautta voi myydä myydä pelioikeudet, green feet ja alkeiskurssit, ilman välikäsiä, kertoo Anna. Liikuttajien varauskalenterista on helppoa varata paikka vaikkapa alkeiskurssille. Annan mukaan, Liikuttajien käyttöönotto oli helppoa ja näppärää Liikuttajien tiimin avustuksella.

Parasta Liikuttajissa on palvelun helppokäyttöisyys ja selkeys. Suosittelen Liikuttajien verkkokauppaa kaikille golfkentille, juurikin sen helppouden vuoksi.

Anna Lindqvist, Hattula Golf

Liikuttajien avulla golfkenttäsi saa käyttöön monipuoliset ja helppokäyttöset verkkomyyntityökalut – maksulinkit, kalenterin ja verkkokauppa-alustan, joka on helposti räätälöitävissä golfkentän omalla logolla ja kuvilla.

 

Lue lisää, miten Liikuttajat -palvelu voi helpottaa sinunkin golfkenttäsi myyntiä ja markkinointia aikaisemmasta blogitekstistämme.

 

Jaa:

Lisää artikkeleja

myyntiajan ajastus kansikuva

Tuotteiden ja tapahtumien myyntiaika

Ohjelmistokehittäjämme ovat ahkeroineet ja saaneet valmiiksi erittäin toivotun ominaisuuden – tuotteen tai tapahtuman myyntiaika voidaan nyt ajastaa Myyntiajalla tarkoitetaan tuotteen ostamisen aikapohjaista rajoittamista.  Rajoituksella voi

verkkosivumme ovat uudistusneet

Verkkosivumme ovat uudistuneet

Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme! Liikuttajien verkkosivut ovat saaneet uuden ilmeen sekä ulkoasun. Sekä värimaailmaa, että sivujen rakennetta muokattiin, jotta sivuistamme tuli entistä selkeämmät ja helppokäyttöiset sekä

Ota yhteyttä