Yritys

Täysin kotimainen Liikuttajat

Atte Salminen, Liikuttajien perustaja ja kehittäjä, on hattulalainen yrittäjä, perheenisä ja intohimoinen liikkuja. Hän haluaa tukea muita yrittäjiä kaupankäynnin lisäämisessä, varsinkin haastavana aikana.

Liikuttajat sai alkunsa vuonna 2019. Ideana oli sovellus, josta asiakkaat, iästä riippumatta, voisivat varata helposti ja nopeasti heille sopivan liikuntatunnin, lähellä heitä, ja maksaa sen heti. Sitten alkoi maailman laajuinen pandemia ja kaikki ryhmäliikunnat peruttiin. Eri alojen yrittäjät alkoivat mainostamaan lahjakortteja, ”Support your local”, jotta kassavirta saataisiin pysymään liikkeessä. Miten uutta sovellustani voitaisiin hyödyntää tässä tilanteessa ja auttaa yrityksiä pysymään pystyssä, tuumi Atte. Nykyään Liikuttajat on markkinoiden helpoin ja monipuolisin tapa myydä niin tuotteita, palveluita kuin tapahtumia.

Parasta Liikuttajissa Aten mielestä on, että yritykset ja yhdistykset voivat nopeasti, helposti ja edullisesti myydä sen avulla kaikkea villasukista webinaareihin.

Liikuttajien työkaluja kehitetään koko ajan ja Atte on kiitollinen mahtavasta tiimistä, jonka hän on saanut mukaan Liikuttajien seikkailuun.

Liikuttajat – yhdessä eteenpäin!

atte salminen

Ota rohkeasti meihin yhteyttä ja mietitään, miten Liikuttajat voi palvella juuri teidän yritystä tai yhdistystä ja saada vauhtia verkkomyyntiinne.