Saldokortit ovat digitaalisia, sähköisesti toimitettavia, arvokortteja. Saldokortti lähetetään asiakkaan sähköpostiin maksun yhteydessä, palvelu luo sen automaattisesti. Saldokortin avulla voi luopua perinteisistä paperisista 10-korteista. Voit sallia saldokortin käytön maksuvälineenä tuote- tai variaatiokohtaisesti.

Asiakas voi ladata haluamansa summan kortille. Kun asiakas ostaa tuotteen tai varaa paikan esim. joogatunnille, saldokortilta vähenee joogatunnin hinta. Saldokortti mahdollistaa sen, että asiakas voi yhdellä kortilla käydä esim. eri hintaisilla tunneilla. Voit hinnoitella esim. joogatunnin niin, että kertakäynti on 10 € ja mikäli maksaa saldokortilla, on käynnin hinta 8 €. Saldokortin hintavariaation voi lukita niin, että sen pystyy ostamaan vain saldokortilla. Näin ilman saldokorttia ei pääse käsiksi edullisempaan hintaan.

Saldokortti on asiakkaalle helppo: ilmoittautumisen yhteydessä asiakas käyttää nelinumeroista koodia, kauppasumma vähentyy automaattisesti saldokortilta. Asiakas voi ladata saldoa uudestaan voimassaolevaan korttiin.