Usein kysyttyä

Yrityksen nimi on Liikuttajat, mutta minun yritykseni ei myy liikunta-alan palveluita. Voinko silti hyödyntää Maksulinkkiä?

Ehdottomasti voit. Maksulinkki ei ole alaan perustuva. Maksulinkin kautta voit myydä ihan mitä vaan villasukista, jumppatunteihin ja webinaareista koulutuksiin.

Miten pääsen aloittamaan verkkokaupan?

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla. Kerro meille yrityksesi ja mitä palvelua/tuotetta myyt. Sen jälkeen teemme sinulle esimerkkisivuston, johon pääset tutustustumaan. Mikäli pidät palvelustamme, lähetämem sinulle Checkput Finlandin palvelusopimuksen maksunvälitystä varten. Sen jälkeen voi alkaa luomaan tuotteita ja aloittaa myynnin. Katso myös opastuvideomme.

Paljonko verkkokauppa-alustan rakentaminen maksaa?

Emme veloita aloitusmaksua, joten alkuun pääset maksutta. Ensimmäinen kuukausi on myös veloituksetta, jotta pääset rauhassa tutustumaan palveluumme.

Kuinka paljon komissiota Liikuttajat veloittaa?

Palveluntarjoajan välityspalkkio on 2,5% asiakkaan Liikuttajat-palvelussa myymän tuotteen tai palvelun arvonlisäverollisesta kauppasummasta. Välityspalkkio vähennetään automaattisesti tuotteen tai palvelun kauppasummasta maksutapahtuman yhteydessä. Esimerkiksi, jos myyt 100 € maksavat tuotteen, Liikuttajat veloittavat komissiota tästä kaupasta 2,5 €.

Välityspalkkion lisäksi Checkout Finland Oy veloittaa automaattisesti transaktiomaksun jokaisesta maksutapahtumasta. Checkout Finland Oy:n transaktiomaksu on verkkopankkimaksuissa 0,50 euroa (alv 0%) / maksutapahtuma ja luottokorttimaksuissa 0,50 euroa (alv 0%) + 2% kauppasummasta / maksutapahtuma. Muut maksutavat veloitetaan Checkout Finland Oy:n voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Palveluntarjoaja ei kuitenkaan vastaa Checkout Finland Oy:n hinnoittelusta eikä heidän mahdollisista hinnoittelumuutoksista.

Onko myytävillä tuotteilla minimi- tai maksimäärää?

Myytävillä tuotteitta ei ole minimi- tai maksimimäärää.

Miten veloitatte kuukausimaksut asiakasyritykseltä?

Kuukausittainen palvelumaksu on 9,90 €/kk (alv 0%), joka veloitetaan ssiakkaalta Liikuttajat -palvelun oman maksulinkin kautta tai asiakkaan pyynnöstä laskulla, 3kk jaksoissa etukäteen. Maksuehto 14 pv netto

Onko maksupalvelu turvallinen?

Kyllä. Checkout on kotimainen maksunvälityspalvelu, joka tarjoaa maksutavat kauppiaille verkossa, mobiilissa ja myymälässä. Palvelut ovat tällä hetkellä käytössä yli 10 000 suomalaisessa kaupassa, ja Checkout on välittänyt jo yli 12 miljoonaa maksutapahtumaa. Checkout on osa OP Ryhmää.

Pitääkö yritykseni myydä jonkun määrän tuotteita kuukausittain?

Liikuttajien puolesta, emme velvoita myymään mitään tiettyä määrää kuussa.

Jos en ole tyytyväinen palveluun, miten voin lopettaa palvelun?

Sopimuksen irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi alkaen irtisanomishetkeä seuraavan kalenterikuukauden alusta. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti. Palvelun käytöstä jo etukäteen mahdollisesti maksettuja kuukausimaksuja ei palauteta irtisanomisen yhteydessä

Jos haluan myydä tuotteita QR-kooodilla, miten toimin?

QR-koodin luominen on helppoa ja ilmaista QR-koodi -työkaululla, esim www.the-qrcode-generator.com. Syötät vain maksulinkin osoitteen URL-kenttään ja tallennat QR-koodin.

Olen kiinnostunut luomaan saldokortin. Miten se tehdään?

Liikuttajien lahjakorttipalvelussa on erillinen saldokortti-työkalu. Saldokorttiin voit itse määritellä kortin voimassaoloajan ja mihin tuotteisiin sitä voi käyttää maksuvälineenä.

Milloin minulle tilitetään rahat myymistäni tuotteista/palveluista?

Maanantaisin Checkout Finland toimittaa viikkoraportin myynneistä. Tilitykset lähtevät maksuun joka viikko, aina keskiviikkoisin. Rahat tulevat sille tilille, jonka olet Checkout Finlandin palvelusopimuksessa ilmoittanut.

Olen yksityishenkilö, eikä minulla ole y-tunnusta. Voinko myydä käsitöitä Maksulinkin kautta?

Toistaiseksi maksulinkkiä voi käyttää ainoastaan y-tunnuksella.

Jäikö mieltäsi askarruttamaan vielä joku? Laita meille viestiä lomakkeella tai chatin kautta. Vastaamme mahdollisimman pian.