Usein kysyttyä

Yrityksen nimi on Liikuttajat, mutta minun yritykseni ei myy liikunta-alan palveluita. Voinko silti hyödyntää Maksulinkkiä?

Ehdottomasti voit. Maksulinkki ei ole alaan perustuva. Maksulinkin kautta voit myydä ihan mitä vaan villasukista, jumppatunteihin ja webinaareista koulutuksiin.

Miten pääsen aloittamaan verkkokaupan?

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla. Kerro meille yrityksesi ja mitä palvelua/tuotetta myyt. Sen jälkeen teemme sinulle esimerkkisivuston, johon pääset tutustustumaan. Mikäli pidät palvelustamme, lähetämme sinulle Paytrail Oyj:n palvelusopimuksen maksunvälitystä varten. Sen jälkeen voit alkaa luomaan tuotteita ja aloittaa myynnin. Katso myös esittelysivu.

Paljonko verkkokauppa-alustan rakentaminen maksaa?

Emme veloita aloitusmaksua, joten alkuun pääset maksutta. Ensimmäinen kuukausi on myös veloituksetta, jotta pääset rauhassa tutustumaan palveluumme.

Kuinka paljon komissiota Liikuttajat veloittaa?

Palveluntarjoajan välityspalkkio on 2,5-5 % asiakkaan Liikuttajat-palvelussa myymän tuotteen tai palvelun arvonlisäverollisesta kauppasummasta, riippuen sopimuksesta. Välityspalkkio vähennetään automaattisesti tuotteen tai palvelun kauppasummasta maksutapahtuman yhteydessä. Esimerkiksi, jos myyt 100 € maksavat tuotteen, Liikuttajat veloittavat komissiota tästä kaupasta 2,5 €.

Välityspalkkion lisäksi Paytrail Oyj veloittaa automaattisesti transaktiomaksun jokaisesta maksutapahtumasta. Paytrailin transaktiomaksu on verkkopankki- ja luottokorttimaksuissa 0,55 euroa (alv 0%) / maksutapahtuma ja mobiilimaksuissa (MobilePay ja Pivo) 0,65 euroa (alv 0%). Paytrail veloittaa luottokortti- ja mobiilimaksuissa lisäksi 2% provision / maksutapahtuma. Muut maksutavat veloitetaan Paytrail Oyj:n voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Palveluntarjoaja ei vastaa Paytrail Oyj:n hinnoittelusta eikä heidän mahdollisista hinnoittelumuutoksista.

Onko myytävillä tuotteilla minimi- tai maksimäärää?

Myytävillä tuotteilla ei ole minimi- tai maksimimäärää.

Miten veloitatte kuukausimaksut asiakasyritykseltä?

Kuukausittainen palvelumaksu veloitetaan asiakkaalta Liikuttajat -palvelun oman maksulinkin kautta tai asiakkaan pyynnöstä laskulla, 3kk jaksoissa etukäteen. Maksuehto 14 pv netto.

Onko maksupalvelu turvallinen?

Kyllä. Paytrail Oyj on kotimainen maksunvälityspalvelu, joka tarjoaa maksutavat kauppiaille verkossa, mobiilissa ja myymälässä. Palvelut ovat tällä hetkellä käytössä yli 10 000 suomalaisessa kaupassa, ja Paytrail on välittänyt jo yli 12 miljoonaa maksutapahtumaa. Paytrail on osa Nets-perhettä.

Pitääkö yritykseni myydä jonkun määrän tuotteita kuukausittain?

Liikuttajien puolesta, emme velvoita myymään mitään tiettyä määrää kuussa.

Jos en ole tyytyväinen palveluun, miten voin lopettaa palvelun?

Sopimuksen irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi alkaen irtisanomishetkeä seuraavan kalenterikuukauden alusta. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti. Palvelun käytöstä jo etukäteen mahdollisesti maksettuja kuukausimaksuja ei palauteta irtisanomisen yhteydessä.

Jos haluan myydä tuotteita QR-kooodilla, miten toimin?

QR-koodin luominen on helppoa ja ilmaista QR-koodi -työkaululla, esim www.the-qrcode-generator.com. Syötät vain maksulinkin osoitteen URL-kenttään ja tallennat QR-koodin.

Olen kiinnostunut luomaan saldokortin. Miten se tehdään?

Liikuttajien lahjakorttipalvelussa on erillinen saldokortti-työkalu. Saldokorttiin voit itse määritellä kortin voimassaoloajan ja mihin tuotteisiin sitä voi käyttää maksuvälineenä.

Milloin minulle tilitetään rahat myymistäni tuotteista/palveluista?

Maanantaisin Paytrail Oyj toimittaa viikkoraportin myynneistä. Tilitykset lähtevät maksuun joka viikko, aina keskiviikkoisin. Rahat tulevat sille tilille, jonka olet Paytrailin palvelusopimuksessa ilmoittanut.

Olen yksityishenkilö, eikä minulla ole y-tunnusta. Voinko myydä käsitöitä Maksulinkin kautta?

Toistaiseksi maksulinkkiä voi käyttää ainoastaan y-tunnuksella.

Jäikö mieltäsi askarruttamaan vielä joku? Laita meille viestiä lomakkeella. Vastaamme mahdollisimman pian.