Kesätapahtumien järjestäminen helpoksi Liikuttajien avulla

Järjestätkö kesätapahtumia ja kursseja? Vielä ehdit liikuttajien matkaan!

Mitä alkukesääsi kuuluu?

Onko ohjelmassasi kesätapahtumien järjestäminen, entä kurssien, koulutuksien, kesätapahtumien järjestäminen?

Vielä ehdit liittymään Liikuttajiin ja hyödyntämään meidän näppärät ja helppokäyttöiset, mutta monipuoliset palvelut!

Haluamme tarjota uusille asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua Liikuttajien palveluun ilman kuukausimaksua, ensimmäisen kuukauden ajan.

Lähde Liikuttajien matkaan!

Nämä kuuluvat aina automaattisesti Liikuttajat -palveluun

  • Maksuominaisuus vakiona
  • Tapahtumien/ kurssien järjetäminen helposti – kauttamme sekä ilmoittautumistyökalu että ilmoittautujaluettelo
  • Helppokäyttöisyys loppuasiakkaalle – ei erillisiä rekisteröitymisiä -> helpottaa esim. irtotuntien myyntiä
  • Digitaalinen saldokortti
  • Nopea ja vaivaton käyttöönotto

Tutustu tästä, kuinka upea Rönnvikin Viinitila ja matkanjärjestäjä HämeBus hyödyntävät Liikuttajia tapahtumien järjestämisessä.

Alla vielä lyhyt muistutus palveluistamme

Miten Liikuttajat auttavat yrittäjää?

Liikuttajat-palvelussa yritykset voivat luoda käteviä maksulinkkejä, joista muodostuu myös verkkokauppa ja myydä sekä vuokrata niiden avulla palveluita, tapahtumia ja tuotteita.

Saatte Liikuttajat-palvelun käyttöönne mutkattomasti, ilman aloitusmaksuja tai pitkiä sopimuskausia. Voitte jakaa maksulinkkejä omilla verkkosivuilla ja somekanavissa.

Miksi Liikuttajien palvelu kannattaa ottaa käyttöön?

  • Nopea ja riskitön käyttöönotto – voitte käynnistää verkkomyynnin riskittömästi, ilman aloitusmaksuja.
  • Voitte myydä ennakkoon – kassavirta paranee, luottoriski pienenee. Samalla säästyy laskutukseen kulunut aika, raha ja vaiva.
  • Vapaudutte käteisestä – säästytte käteisen käsittelyltä, vaihtorahoilta ja käteistilityksiltä.
  • Keräätte ilmoittautumis- ja osallistujatiedot helposti – tiedot tallentuvat oston yhteydessä ja niitä on helppo seurata ja hallita palvelun avulla.
  • Yhdistää kolme tärkeää toimintoa (verkkokauppa, maksunvälitys sekä tapahtumakalenteri, jota voi hyödyntää myös ajanvarauksessa). Nämä palvelut maksavat tyypillisesti vähintään noin 100 euroa kuukaudessa erikseen hankittuina.

Liikuttajien hinnoittelu

Liikuttajat Oy:n välityspalkkio on 2,5% Liikuttajat-maksulinkillä myydyn tuotteen/palvelun kauppahinnasta. Välityspalkkio vähennetään automaattisesti tuotteen tai palvelun kauppasummasta maksutapahtuman yhteydessä.

Välityspalkkion lisäksi Checkout Finland Oy veloittaa automaattisesti transaktiomaksun jokaisesta maksutapahtumasta
Kuukausittainen palvelumaksu on 19,90 €/kk (alv 0%).

Tutustu tästä asiakkaamme Easy Swim Finlandin Liikuttajat- palveluun. Liikuttajien kautta pystyy nääppärästi varamaan EasySwim Finlandin uimakouluja. Tapahtumakalenterista näkee yhdellä vilkaisulla mm. milloin uimakouluja toteutetaan, minkä ikäisille kurssi on taroitettu ja kuinka montaa paikkaa kurssilla on vapaana. Klikkaamalla kurssin, pääsee ilmoittautumaan kurssille ja maksamaan kurssimaksun.

Kehome on ollut matkassamme jo pitkään mukana. Kehomella on Liikuttajen kautta tarjolla laaja kattaus erilaisia liikuntatunteja ja -kursseja. Kehomella on valoikoimissaan myös Liikuttajien 10-kortti ja saldokortti. Käy tutustumassa, miltä Kehomen tarjonta Liikuttajien kautta näyttää.

Ota meihin pian yhteyttä, niin ehdimme vielä kesäksi rakentaa yrityksellesi tapahtumakalenterin, jonka avulla myyt helposti kursseja/tuntejasi.

Mukavaa ja aurinkoista toukokuun jatkoa,

Atte & muut Liikuttajat