Liikuttavan helppo verkkokauppa!

Mitä jos voisit myydä tuotteitasi, tapahtumiasi tai palveluitasi verkossa helposti ja nopeasti ilman raskaan verkkokaupan taakkaa? Liikuttajien avulla voit luoda yksinkertaisen, oman näköisen, helpon verkkokaupan, joka monine työkaluineen mahdollistaa tuotteittesi myynnin ja markkinoinnin.

Talvella 2020 Atte Salmisella oli mahtava idea – mitä jos olisi sovellus, josta asiakkaat, iästä riippumatta, voisivat varata helposti ja nopeasti heille sopivan liikuntatunnin, lähellä heitä, ja maksaa sen heti. Sitten alkoi maailman laajuinen pandemia ja kaikki ryhmäliikunnat peruttiin. Eri alojen yrittäjät alkoivat mainostamaan lahjakortteja, ”Support your local”, jotta kassavirta saataisiin pysymään liikkeessä. Miten uutta sovellustani voitaisiin hyödyntää tässä tilanteessa ja auttaa yrityksiä pysymään pystyssä, tuumi Atte. Nykyään Liikuttajat on markkinoiden helpoin ja monipuolisin tapa myydä niin tuotteita, tapahtumia, palveluita kuin lahjakortteja ja täysin kotimainen, kotoisin Hämeenlinnan kupeesta Hattulasta. Siis erittäin helppo verkkokauppa!

Liisa Sauso on luonut oman näköisen verkkokaupan Liikuttajien verkkokauppa-alustaan.

Helppo verkkokauppa

Loppuasiakkaalle eli tuotteen, palvelun tai elämyksen ostajalle ostaminen on helppoa: ei kirjautumista, vain nimi, sähköposti ja puhelinnumero ovat pakollisia. Sivusi on oman näköinen ja yrityksellesi brändättävä. Liikuttajat tarjoavat myös turvalliset ja monipuoliset maksutavat: verkkopankit, luottokortit, MobilePay, henkilöstöedut kuten Smartum. Yritykselle tai yhteisölle Liikuttajat on erittäin nopea ja vaivaton ottaa käyttöön: ei verkkokauppojen pystyttämistä, ei erillisiä kalenteri-integraatioita ja myynti saadaan käyntiin jopa 20 minuutissa. Miltä kuulostaa?

Monipuoliset toiminnot

  • Ei vain maksulinkki
  • Reaaliaikainen kalenteri; voit seurata tapahtumien/kurssienosallistujien osallistujamääriä ja käsitellä peruutuksia
  • Kuitti ja materiaalit, esim. webinaarilinkki tai kurssimateriaali, toimitetaan välittömästi sähköpostilla
  • Voit jakaa maksulinkkiä helposti yrityksen tai yhdistyksen omilla kotisivuilla ja somekanavissa, ilman komissioita
  • Voit myös rajata maksulinkin tietylle ryhmälle tai rajatulle joukolle, joka mahdollistaa esim. valikoidut tuotteet ja valmiiksi alennetut tuotehinnat esim. urheiluseuran jäsenille ilman hankalia ruutupaperitilauksia tai verkkokauppojen alekoodeja.

Asiakkaamme

Asiakkainamme tällä hetkellä on mm. liikuntakeskuksia, golfklubeja, tapahtumajärjestäjiä, valmentajia, jotka järjestävät esim. verkkovalmennuksia, elämystentuottajia. Maksulinkki mahdollistaa mm. miehittämättömät myyntipisteet, kuten kalastusluvat ja pelikentät sekä tuotemyynnin hybriditoteutukset. Esimerkiksi show-roomeissa (hotelleissa, kahviloissa) oleviin kalusteisiin ja tai erilaisiin testattaviin urheiluvälineisiin (mailoihin, pyöriin) voidaan kiinnittää NFC/QR-koodit, joiden kautta tuotteet voi tilata ja maksaa.

Liiketila Kokonaisuus myy palveluitaan Liikuttajien avulla

Kokemuksen rintaääni

Yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme on Tuulianna Avantola, joka on yrittäjänä Tuuliannan Joogassa sekä Kehome Oy -hyvinvointikeskuksessa, Hämeenlinnassa. Tuulianna käyttää Liikuttajia sekä verkkokauppana että ajanvarausjärjestelmänä.

”Liikuttajat on edullinen, mutta eritoten erittäin helppokäyttöinen ja monipuolinen, helppo verkkokauppa. Olemme saaneet luoda upeita tuotteita ja hienon rakenteen Liikuttajien avulla. Uutena tuotteena saimme luotua mm. suuren suosion saaneen saldokortin. Ilman Liikuttajia emme tätä tuotetta olisi saaneet lanseerattua. Verkkokauppa on tehty meille yrittäjille tosi helpoksi, mutta asiakkaalle vielä helpommaksi. Liikuttajat taipuu moneen ja hienoa, että verkkokaupan lisäksi meillä on käytössä ajanvarausjärjestelmä siinä samassa. Suosittelen Liikuttajia kaikille yrittäjille toimialasta riippumatta, jotka myyvät mitä tahansa tuotetta. ”

Kehomen tapahtumakalenteria

Onko se kallista? Ei ole!

Mitä tämä palvelu sitten maksaa? Emme veloita aloitusmaksua ja ensimmäinen kuukausi on aina ilman kuukausimaksua. Tämän jälkeen veloitamme kuukausimaksun alk. 9,90 € ja komissio maksutapahtumista alk. 2,5 % määräytyen myyntimäärien mukaan. Hinnoitteluumme voit tutustua paremmin täällä.

Tutustu meihin!

Tutustu meihin lisää verkkosivustollamme tai ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme mieluusti lisää tuotteistamme. Voit myös tutustua Kehomen sivuun ja tuotteisiin Liikuttajat sovelluksessa -osoitteessa https://liikuttajat.fi/kehome

Liikuttavin terveisin,

Atte Salminen

atte salminen