Akrohouse & Liikuttajat

Liikuttajat taipuu Akrohousen tarpeisiin

Yksi Liikuttajien pitkäaikaisimmista asiakkaista on hämeenlinnalainen Akrohouse, joka on parkourin ja akroilun treenisali. Akrohousen tämän hetken päätuotteet ovat kurssitoiminta ja lasten kaverisynttärit. Akrohousea luotsaa yrittäjä Kati Huusko.

Akrohouse ja Liikuttajat

Liikuttajat -palvelu on ollut Akrohousen käytössä pari vuotta. Kysyttäessä Katilta palvelun soveltuvuutta Akrohousen käyttöön, Kati tuumaa ”Sepä siinä, kun se on ainoa, joka sopii”. Kati oli pitkään etsinyt palvelullensa sopivaa myyntikanavaa. Markkinoilla olevista ei löytynyt sellaista, joka taipuisi Akrohousen kurssien myyntiin tai vaihtoehdot olivat liian sekavia tai kalliita. Kati arvosti suuresti myös paikallista yhteistyötä ja palveluiden käyttöä. Kysyttäessä, miten Liikuttajat -palvelun käyttöönotto sujui, Kati vastaa ”Sika helposti, jopa minulle, joka tuntee olevansa ”käsi” tietotekniikan kanssa”.

Liikuttajat on helppo, luotettava ja selkeä järjestelmä, joka toimii sekä tietokoneella että nopeasti puhelimella.

Kati Huusko, Akrohouse

Liikuttajat on lisännyt maksuliikennettä ja vähentänyt työtä

Akrohouse käyttää Liikuttajat -palvelua kurssipaikkojen ja kaverisynttäreiden myynnissä. Kun palvelu tuli käyttöön, kurssi-ilmoittautumisten hallinta helpottui todella. Sähköpostishow jäi kokonaan pois ja osallistujamäärien hallinta on helpottunut, Kati kertoo. Yrittäjä arvostaa myös sitä, että työ ja aika kurssien hoitamiseen on pienentynyt merkittävästi ja mikä tärkeintä, maksuliikenne on vilkastunut kovasti Liikuttajat palvelun kautta.

Parasta Liikuttajat -palvelussa on Katin mukaan sen helppous ja Liikuttajien hyvä asiakaspalvelu. Kysyttäessä, suosittelisiko Kati palvelua muille, hän vastaa ”Ehdottomasti suosittelen ainakin varausjärjestelmää, jota itse käytän. Liikuttajat on helppo, luotettava ja selkeä järjestelmä, joka toimii sekä tietokoneella että nopeasti puhelimella.”

”Maksuliikenne on vilkastunut kovasti Liikuttajat palvelun kautta.”

Kati Huusko, Akrohouse
Akrohouse